CCIB, partener la Salonul Nautic Internațional București

Sectorul nautic şi cel de adventure se vor dezvolta constant iar, în acest context, reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi-au propus să promoveze, prin mijloace specifice, oportunităţile oferite de aceste industrii, a afirmat Iuliu Stocklosa, preşedintele CCIB.

În perioada 30 martie – 2 aprilie, va avea loc cea de a XIII-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti – Caravan, Motorhome & Adventure, eveniment susţinut de Camera bucureşteană, în calitate de partener.

„Prezenţa noastră la acest salon internaţional este firească, prin prisma rolului pe care îl are Camera bucureşteană – acela de a susţine dezvoltarea organică a comunităţii de afaceri şi de a contribui la punerea în valoare a spaţiilor cu potenţial din Capitală. Pe de altă parte, consider că sectorul nautic şi cel de adventure se vor dezvolta constant. În acest context, ne dorim să promovăm, prin mijloace specifice, oportunităţile oferite de aceste industrii”, a afirmat Iuliu Stocklosa.

Evenimentul, organizat indoor, reuneşte peste 50 de companii din ţară, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul nautic de agrement şi în cel al producţiei şi distribuţiei de autorulote. Nu vor lipsi şcolile de navigaţie, prestatorii de servicii conexe, produse şi accesorii dedicate, camping şi lifestyle.

Expoziţia, devenită tradiţională, urmăreşte promovarea domeniilor menţionate şi reprezintă un reper important atât pentru industrie, cât şi pentru cei pasionaţi. Totodată, este urmărită cu interes şi de producătorii de ambarcaţiuni şi vehicule recreaţionale din Europa, care vor să îşi extindă aria de reprezentare şi în România.

„Deşi digitalizarea şi migrarea către mediul online este inevitabilă, noi rămânem fideli comunicării directe, interacţiunii umane, emoţiilor fireşti. Vorbim despre hobby-uri, nu despre necesităţi! Este important să vezi fizic un produs, să îl poţi atinge, să îl poţi testa, să îl poţi compara cu alte produse similare, să cunoşti vânzătorul, să te informezi corect. Expoziţia oferă aceste oportunităţi”, a precizat coordonatorul evenimentului, Ionuţ Tudose.

Organizatorii au pregătit premiere absolute Made in Romania şi au completat lista de activităţi recreative promovate cu un nou hobby: aviaţia ultrauşoară.

„Grupurile de copii din ciclul primar şi gimnazal, organizate şi anunţate, au acces gratuit la eveniment. Programul de vizitare este: joi de la 10:00 la 18:00, vineri şi sâmbătă, de la 10:00 la 19:00, iar duminică, de la 10:00 la 17:00. Tariful de acces este de 30 lei/persoană”, se menţionează în comunicat.

Salonul este susţinut, de asemenea, de: Forţele Navale Române, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi de Primăria Sectorului 3.

1 COMENTARIU

  1. O mana de prosti au organizat acest „Salon nautic Bucuresti”! De ce o mana de prosti? Fiindca la noi nu exista nuciun fel de dezvoltare a acestui segment de distractie! Daca ai orice fel de barca te jupoaie de bani primaria unde o ti, etc. In toata Constanta nu stiu daca sunt 100-150 de yahturi, daca ar fi mai multi le-ar lua valul ca nu au unde sa le pastrezi, portul existent este zero, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...