Ce a făcut președintele Vladimir Putin în noaptea de Înviere (VIDEO)

Preşedintele rus Vladimir Putin este ortodox. Presa l-a urmărit pas cu pas și a publicat imagini cu liderul de la Kremlin în noaptea de Înviere.

Vladimir Putin a participat duminică la o liturghie de Paşte organizată de Biserica Ortodoxă Rusă, care a susţinut ferm „operaţiunea militară specială” a liderului de la Kremlin în Ucraina.

Putin, îmbrăcat într-un costum albastru închis, cu o cămaşă albă şi cravată violet închis, a stat în Catedrala Mântuitorul din Moscova, ţinând în mână o lumânare aprinsă, transmite The Globe and Mail.

Putin s-a rugat și și-a făcut semnul crucii de mai multe ori în timpul ceremoniei. Când Patriarhul Kirill a anunţat „Hristos a înviat”, Putin s-a alăturat celorlalţi membri ai congregaţiei cu răspunsul „Cu Adevărat a Înviat”.

Patriarhul Kirill a spus că speră că războiul din Ucraina se va termina rapid, dar nu l-a condamnat pe președintele Vladimir Putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...