Ce avere uriașă a lăsat Tina Turner şi cine o va moşteni

Tina Turner s-a stins la vârsta de 83 de ani, lăsând o avere impresionantă. Regina Rock ‘n’ Roll-ului a câștigat opt premii Grammy și a fost inclusă în Rock ‘n’ Roll Hall of Fame în 2021, iar averea pe care o avea în momentul morții sale merge către o singură persoană.

Tina Turner a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv cancer, un accident vascular cerebral și insuficiență renală. Soțul ei i-a donat un rinichi, în urmă cu câțiva ani.

Tina Turner a fost una dintre cele mai mari vedete pop și rock ale anilor ’80 și ’90, cu hituri precum Let’s Stay Together, Steamy Windows, Private Dancer, tema lui James Bond GoldenEye, I Don’t Wanna Fight și It Takes Two, un duet cu Rod Stewart.

Și-a găsit fericirea alături de cel de-al doilea soț al ei, directorul muzical german Erwin Bac, bărbatul pe care l-a iubit timp de 38 de ani, până când moartea i-a despărțit.

Una dintre ultimele achiziții ale interpretei a fost o casă de lux în Elveția, de 24.000 de metri pătrați și care a costat 72 de milioane de dolari. 

Averea netă a cântăreței este estimată la aproape 250 de milioane de dolari. Este de așteptat ca Tina Turner să lase un testament pentru a specifica cine primește ce. Deocamdată, nicio sursă nu confirmă repartizarea averii cântăreței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ioana Timofte, nepoata fostului șef SRI, lider de grup infracțional. A...

Mai mulţi angajaţi ISCIR ar fi făcut peste 400 de achiziţii fictive în numele companiei, însușindu-şi banii. ”La data de 24 mai a.c., poliţiştii Direcţiei...

Gargaragiul de la Muncă, complice la dispariţia pensiilor de stat?

A trecut mai bine de un an şi jumătate de când ministrul Muncii susţine că lucrează la noul sistem de pensii. Până acum însă,...