Ce credeți că mânâncă Victoria Beckham în fiecare zi, de vreo 25 de ani

Presa a aflat ce mănâncă Victoria Beckham de la soțul ei, ex-fotbalistul David Beckham, care pare că nu a mai rezistat și a dat din casă.

Într-un interviu acordat podcast-lui ”River Table 4” – marți 1 februarie –, David Beckham vorbește despre obiceiurile alimentare ale soției. De când am întâlnit-o, ea mănâncă numai pește la grătar cu legume preparate în aburi  și foarte rar face o excepție. Probabil, singura dată când am împărțit același fel de mâncare a fost când era însărcinată cu Harper și a fost ceva incredibil. A fost una dintre serile mele de neuitat.

Nu-mi aduc aminte ce a fost, dar știu că n-a mai făcut-o de atunci, povestește David Beckham. Și asta de vreo 25 de ani

La rândul ei, Victoria Backham declara în ”The Sun” că nu mănâncă alimente pregătite în ulei, unt sau sosuri, carne roșie sau lactate. Ea a recunoscut că  ”lăcomia” ei cea mai mare este la o bucată de pâine integrală, prăjită, cu puțină sare presărată pe deasupra.  Pofta mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...