Ce i-a spus Pițurcă lui Dumitru Dragomir înainte de a fi reținut de DNA

Dumitru Dragomir a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Victor Pițurcă înainte cu câteva ore ca acesta să fie reținut de DNA.

 Acesta a povestit ce i-a spus fostul selecționer și de ce nu se teme de ancheta declanșată de procurorii anticorupție.

Fostul preşedinte al LPF a vorbit la emisiunea “Profeţiile lui Mitică” ce a discutat cu Piţurcă, relatează fanatik.ro

M-a sunat aseară şi mi-a spus că a pus şi el bani la unul care a cumpărat măşti. Şi a fost chemat la DNA astăzi: Bă, eu am pus bani, nu ştiu ce s-a întâmplat, mă cheamă mâine la DNA!Asta mi-a zis. Poţi să greşeşti. Nu era speriat deloc. Nu era speriat deloc. Mi-a dat telefon: «Bă, mă duc la DNA mâine. Nu am făcut nimic. Am pus şi eu bani, ca să cumpere măşti. Eu ştiu ce-o fi făcut ăla?”.

La rândul său, Dumitru Dragomir s-a arătat uimit de această reținere și spune că „nu poate să îl reţină pentru aşa ceva. Are vreo societate că a înşelat pe cineva? Nu se aştepta să îl reţină. Este un şoc!“

Citește și: Pițurcă Jr. ar fi fugit în Italia, după ce tatăl său a fost reținut de DNA

„Va fi sfâşiat!”

De asemenea, acesta a mărturisit că este îngrijorat pentru situația prietenului său și spune că dacă se va ajunge la proces Pițurcă va fi sfâșiat.

Depinde dacă este un tip tare. Te poate răstigni oricine dacă are piroanele. Depinde cum rezistă la presiune. Se aruncă presa acum. Îţi dai seama ce va fi mâine la procesul lui? Găseşte şi un judecător pe care îl doare în pălărie. Va fi sfâşiat.

Cât poate el să fie de vinovat când a dat banii într-o afacere. Este bine să nu ne pronunţăm. Mie îmi pare rău. Eu cred că este total nevinovat. A căzut ca musca-n lapte. El trebuia să îşi ia un jurist. E groasă. Era calm, liniştit, râdea”, a relatat Dragomir.

Citește și: Reținere DNA cu bătaie lungă: Victor Pițurcă, prieten la cataramă cu Ludovic Orban

Și șeful Romarm, anchetat în același dosar

Victor Piţurcă, fost selecţioner al echipei naţionale, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Alături de el a fost reţinut şi şeful Romarm, Gabriel Ţuţu, fiind anchetați pentru afaceri derulate în perioada pandemiei. Fostul selecţioner şi şeful Romarm ar putea fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, dacă procurorii vor considera că se impune luarea acestei măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...