Ce i-a transmis Kim Jong Un Reginei Elisabeta a II-a, cu ocazia Jubileului de Platină

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a transmis un mesaj Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de domnie.

”Vă adresez felicitările mele, majestăţii voastre şi poporului vostru, cu prilejul acestei sărbători naţionale din ţara dumneavoastră, aniversarea oficială a majestăţii voastre”, a scris Kim Jong Un în mesajul său adresat reginei.

Coreea de Nord și Marea Britanie au relații diplomatice

Londra şi Phenianul au stabilit relaţii diplomatice în anul 2000. Ambele ţări şi-au păstrat ambasadele, în ciuda deteriorării relaţiilor dintre Coreea de Nord şi ţările occidentale în ultimii ani din cauza programului de înarmare nucleară al Phenianului.

Ambasada britanică de la Phenian este cu toate acestea închisă momentan, din cauza restricţiilor drastice de intrare şi de ieşire din ţară impuse de Coreea de Nord din cauza pandemiei de COVID-19.

Anul trecut, agenţia de presă oficială KCNA a relatat că regina Elisabeta a II-a l-a felicitat pe Kim Jong Un cu prilejul Zilei Naţionale a Coreii de Nord, ziua fondării republicii, celebrată pe 9 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole