Ce nu știați despre Cleopatra Stratan

Multe se știu și nu se știu despre artista Cleopatra Stratan – fiica lui Pavel Stratan. Dar ce nu știați despre Cleopatra Stratan, probabil, este că azi împlinește 20 de ani.

Fiica artistului Pavel Stratan a venit chiar de ziua ei cu un cadou pentru toți fanii și admiratorii. Este vorba de o nouă melodie, lansată și cu un videoclip. Anunțul despre noua producție a fost făcut chiar de Cleopatra, pe rețelele de socializare, notează tv8.

Joi, de ziua mea, la ora 9:00 vă fac cadou noul meu single pe canalul meu de YT! Abia aștept să îl ascultați și să vedeți frumusețea de videoclip!”, a scris tânăra.

În această dimineață, interpreta a mai venit cu o postare și un mesaj de felicitare pentru părinți, care i-au fost alături în toți acești ani și au susținut-o în tot ceea ce face.
„Astăzi, de ziua mea, am primit de la părinții mei cel mai de preț cadou: 20 de ani – poate cei mai frumoși ani din viața lor, datorită cărora astăzi sunt sănătoasă, cea mai împlinită și fericită alături de omul pe care îl iubesc! Mulțumesc mami și tati! Vă iubesc!”, a scris Cleopatra.

 

La doar două ore de la lansare, videoclipul piesei a adunat peste trei mii de vizualizări și zeci de comentarii de la fani, care s-au arătat încântați de noua melodie. De ziua sa, Cleopatra Stratan a plecat la Paris, împreună cu soțul său Edward Sanda, unde își va sărbători această zi specială.

Tatăl artistei, Pavel Stratan a venit și el cu un mesaj de felicitare: „Astăzi Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani! La mulți ani și de la noi, de la întreaga familie!”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...