Ce o enervează pe Irina Rimes

Ce o enervează pe Irina Rimes? Greu de spus dacă nu cunoști decât cântecele artistei. Dar dacă mărturisirile în acest sens vin chiar de la Irina Rimes, atunci se schimbă datele problemei. 

Artista din Republica Moldova s-a mutat la București și a cucerit publicul din România. „Visele”, „Cel mai bun prieten”, „Beau”, „Cosmos” sunt doar câteva hituri din repertoriul divei. Cântăreața a compus melodii și pentru alte celebrități, precum Andra, Nicole Cherry, Alina Eremia.

După ce toată lumea o credea într-o relație cu solistul de la The Motans, iată că situația e alta. Nu numai că solistul cu pricina este proaspăt însurat cu iubirea vieții. Rimes însăși ăși trăiește propria poveste de iubire. Și a făcut dezvăluiri în acest sens.

Ce o enervează pe Irina Rimes și cu cine are o poveste de dragoste 

Vedeta de peste Prut trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de David Goldcher. Irina Rimes a mărturisit, în cadrul unui interviu, că în general este o persoană calmă, însă sunt și aspecte care o enervează.

De la ce „o apucă”? „De la nedreptăți, atât. În rest cred că sunt cea mai calmă persoană din cercul meu de prieteni și în general de oameni pe care îi cunosc”, a declarat Irina Rimes pentru presa mondenă, potrivit B1 TV.

„Câteodată e atât de calm și atât de bine totul, că trebuie să născocim o ceartă. (…) Trebuie să îți dai seama care-i limita. Îți dai seama, dacă ești deșteaptă îți dai seama”, mai spune Rimes.  

The Motans colaborează în continuare cu Irina Rimes

Jurații de la „Vocea României”, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans) au lansat un nou duet. Piesa „Gata de zbor” a adunat aproape 100.000 de vizualizări și aproximativ șapte mii de aprecieri în doar 8 ore.

„Cea mai frumoasă colaborare dintre mine și Irina, de până acum, Gata De Zbor”, a scris Denis Roabeș, solistul de la The Motans, pe Facebook.

„Ce n-aș da să fiu/ Vânt în părul tău/ Când nu te gândești deloc la mine,/ Ce n-aș da să vin/ Umbră-n urma ta/ Când te duce dorul pe cărări străine…/ Lasă-mă să zbor,/ Pasăre sau nor,/ Să te poți uita de jos la mine./ Ce n-aș da să fiu sau să nu mai fiu,/ Ce n-aș da să știu ce simți cu mine./ Ce n-aș da să dor…”, este refrenul melodiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...