Ce piesă a cântat Burduja alături de ministrul Energiei din Republica Moldova

Publicat: 23 mai 2024, 19:10, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Ce piesă a cântat Burduja alături de ministrul Energiei din Republica Moldova

Un moment artistic a avut loc la București, acolo unde Ministrul Energiei din Republica Moldova, Victor Parlicov, alături de omologul său din România, Sebastian Burduja au cântat împreună la chitară. Aceștia au interpretat piesa „Trenulețul” de Zdob și Zdup, care nu a fost aleasă la întâmplare.

Momentul, aparent spontan a avut loc la București, unde ministrul Energeiei din Republica Moldova s-a aflat. Acesta a participat la cea de-a opta ediție a Forumului de securitate al Mării Negre și Balcanilor. Profitând de vizită, liberalul candidat la Primăria Municipiului București, Sebastian Burduja, l-a invitat la cântare pe omologul său.

Cei doi au ales să interpreteze piesa  trupei Zdob și Zdub, Trenulețul. Momentul artistic are loc, în contextul în care, în urmă cu ceva timp, ministrul Energiei din Moldova își exprima susținerea pentru liberal la funcția de primar general al Capitalei printr-un mesaj video pe care Burduja l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Frații în veci vor fi frați. Un moment spontan alături de bunul meu prieten de peste Prut, Victor Parlicov, ministrul Energiei. Ne-am bucurat pe acorduri de chitară de piesa mea preferată.