Ce previziuni face clarvăzătoarea Carmen Harra despre variola maimuței (VIDEO)

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra vorbește despre variola maimuței şi despre provocările pe care suntem obligați să le depășim cu teama producerii unui război nuclear. Previziunile făcute la începutul anului s-au adeverit. Iată ce ar putea urma.

Întrebată despre cum vede evoluția variolei maimuței, Carmen Harra a precizat.”Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate. Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie”, a declarat clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de Facebook.

Ce spune Carmen Harra despre război

Întrebata apoi despre război, Carmen Harra a precizat că „pericolul unui război şi de data asta a unui război nuclear este absolut iminentă”.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.La începutul anului Carmen Harra a prezis un posibil conflict între Rusia şi Ucraina care s-a adeverit o lună mai târziu. Tot atunci a mai făcut o serie de preciziuni vizavi de Vladimir Putin, NATO, Moldova şi Polonia.

 

 

2 COMENTARII

  1. Când ești un mare prost, fie cu diplomă sau fără…, este ceva normal pentru tine să te folosești și să-ţi manipulezi creierul ăla mic cu previziunile a unei clarvăzătoare?
    Crezi ca previziunile a lui Carmen Harrate te poate salva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...