Ce rugăciune trebuie să rostim atunci când suntem bolnavi

Boala aduce deznădejde. Părintele Vîlcu Emilian ne spune ce rugăciune să rostim atunci când ne îmbolnăvim astfel încât să trecem mai ușor peste aceasta cumpănă.

Rugăciune pentru bolnavul căzut in deznădejde

„Doamne, Dumnezeule al părinților noștri, Care dăruiești pace multă celor ce iubesc legea Ta, ai grijă de robul Tău cel bolnav care este greu încercat de deznădejde. Nori negri s-au abătut asupra sufletului său și nu mai vede razele iubirii Tale. Cugetul sau s-a întunecat și nu se mai împărtășește de lumina Ta.

O, amară deznădejde! Cruda fiară care se năpustește asupra sufletului ca asupra unui pui lipsit de apărare! Numai Tu știi, Atotstiutorule, câți și-au pus capăt zilelor din aceasta pricină, câți oameni au fost aruncați de acest duh rău în adâncurile iadului. Să nu îngădui ca făptura Ta să fie înghițită de moarte, ci să fie ridicată prin puterea Ta.

Dăruiește și lui și nouă, Doamne, roadele Duhului Tău cel Sfanț, care sunt pacea, dragostea, îndelungă răbdare, credință, blândețea, înfrânarea și curăția, că atunci când vom parași aceasta lume să intram în odihna Ta cea cerească. Amin!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...