Ce salarii sunt la Dedeman, cel mai important retalier de bricolaj din România

Cu peste 11.000 de angajaţi, Dedeman este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari angajatori din România. Compania le oferă angajaților lefuri decente, bonuri de masă și bonusuri în funcție de realizări.

La Dedeman, salariile diferă de la un angajat la altul, în funcție de atribuțiile pe care le are fiecare. Pe lângă salariu, angajații mai primesc tichete de masă, dar și bonusuri lunare sau anuale.

Ce salariu are un vânzător la Dedeman

În Pitești, de exemplu, un vânzător primește un salariu de 3.100 de lei, tichete de masă de 400 de lei, un bonus lunar de 750 de lei, dar și un bonus anual în valoare de 3.100 de lei, conform site-ului undelucram.ro.

Cât câștigă un consilier de vânzări la Dedeman

În schimb, un consilier de vânzări din Râmnicu Vâlcea are un salariu lunar de 3.500 de lei. El mai primește bonuri de masă în valoare de 300 de lei, dar și un bonus lunar de 700 de lei.

Ce salariu primește un casier de la Dedeman

O persoană angajată pe postul de casier primește un salariu de aproximativ 3.000 de lei, la care se adaugă tichete de masa în valoare de 300 de lei.

Cu cât este plătit un referent transport

Un referent transport din Drobeta-Turnu Severin are un salariu de 2.850 de lei. La această sumă se adaugă un bonus lunar în valoare de 500 de lei.

Cât câștigă un operator call center la Dedeman

În Bacău, un operator call center are un salariu de 2.034 de lei și bonuri de masă în valoare de 400 de lei. De asemenea, acesta încasează și un bonus lunar de 600 de lei. La finalul anului, acesta mai primește 2.000 de lei.

Când a fost fondată compania Dedeman

Dedeman este o companie înființată în anul 1992, în orașul Bacău, și se ocupă cu vânzarea de materiale de construcții și amenajări interioare.

Compania este deținută de frații Dragoș și Adrian Pavăl. Dedeman are 55 de magazine deschise în România.

Cifra de afaceri a companiei Dedeman a urcat cu 10,5% în 2020 față de 2019 la 9,082 miliarde de lei, potrivit datelor Ministerului Finanțelor.

Anul trecut, marja de profit a companiei Dedeman a fost de 18%.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole