Ce salariu are Marian Godină, după 16 ani petrecuți în Poliție

Marian Godină a dezvăluit ce salariu are după 16 ani în poliție. „Ți-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?”, a scris Godină chiar la finalul unui amplu articol publicat pe blogul său.

Marian Godină a primit în ianuarie un total de 4.953 lei pe card, reprezentând salariul, orele suplimentare, norma de hrană și cea de echipament, venituri înregistrate după 16 ani petrecuți în poliție, potrivit unei postări de pe blogul său.

Și ca să nu vă mai țin în suspans, pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica. La suma de 3689 de lei s-a adăugat norma de hrană în valoare de 1002 lei și norma de echipament (care va fi tăiată) în valoare de 262 de lei. Deci 3689+1002+262=4953 de lei (total pe card).

Pentru acuratețe, spre sfârșitul lunii ianuarie, de prin 22 ianuarie, cred, am intrat în concediu, astfel că salariul ar fi fost cu vreo 100-150 de lei mai mare pentru cele câteva zile în care am fost în concediu. Concediul l-am prins mai mult în luna februarie, deci în martie voi lua salariul mult mai mic. Ținând cont că am 15 ani vechime și gradul profesional de agent șef (4 trese) și ăsta e salariul meu, probabil că la început, fără vechime, vă veți apropia de vreo 3500 de lei salariu, dacă aveți norocul să lucrați și weekend-uri. Dacă veți lucra numai de luni până vineri, în jur de 3000 de lei”, a scris Marian Godină.

Polițistul spune că a alea să facă public salariul său după ce a constatat că oamenii sunt foarte interesați de cât câștigă alții și ”în loc să fie nemulțumiți că au ei salarii prea mici, consideră că le au alții prea mari”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...