Ce scrie în biletul de adio al criminalului soților Șimon din Bran

Daniel Pepene, principalul suspect în cazul crimei de la Bran, a scris un bilet de adio, pe care anchetatorii l-au găsit în casa acestuia.

Suspectul crimei a scris un bilet, cel mai probabil înainte să-i ucidă pe cei doi soți. Criminalul a scris în bilet că mama sa a ajuns în rai, iar el va ajunge în iad.

Printre lucrurile scrise în bilet care i-au atras atenția procurorului care anchetează cazul au fost cele în care suspectul face referire la mama sa.

Ce scria în biletul de adio

„A fost găsit un bilet scris pe o foaie față-verso în care erau consemnate diverse lucruri, dar ceea ce i-a atras atenția procurorului era referirea la mama sa care a ajuns în rai și că el va ajunge îniad”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu.

Citește și: Cine l-a ajutat pe ucigașul soților Șimon din Bran să se ascundă 12 ore de poliție

Bărbatul a fost reținut de polițiști luni seara, iar marți judecătorii au decis să fie arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru omor calificat și violare de domiciliu.

Citește și: Cine este principalul suspect în cazul dublei crime din Bran

Rudele tinerilor uciși în propria casă în satul Șimon, comuna Bran, se pregătesc de înmormântare. Sicriele cu trupurile neînsuflețite ale lui Nicu și Alexandra vor fi ridicate de la Serviciul de Medicina Legală.

Anchetatorii au cerut expertiza psihiatrică

Criminalul era vecin cu victimele și văr al bărbatulu ucis. În cadrul audierilor, el a recunoscut că a intrat în casa celor doi tineri și că i-a atacat cu un cuțit. Nu a recunoscut, însă, că a folosit și un topor. El a spus că se afla în conflict cu vărul său din cauza unor neînțelegeri legate de hotarul dintre proprietăți.

Citește și: Dublă crimă la Bran: Cine sunt cei doi soți din Șimon care au fost uciși cu bestialitate

De asemenea, în faţa procurorului, bărbatul a afirmat că are un istoric în ceea ce priveşte bolile psihice.

Anchetatorii au cerut expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut discernământ. Bărbatul ar mai fi fost internat într-un spital de psihiatrie în trecut, după ce a suferit o depresie puternică.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...