Ce se întâmplă, în octombrie, cu pensionarii cu venituri sub 3.000 lei. Anunțul lui Ciolacu

Vești bune pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 lei. De la jumătatea lunii octombrie intră în plată ajutoarele.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, la începutul şedinţei de luni a Executivului, că de la jumătatea lunii octombrie intră la plată ajutoarele pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei. „Deci sper că este clar pentru toată lumea că nu se poate vorbi de recesiune în România”, a adăugat şeful Guvernului.

„Pe de altă parte, profit de ocazie pentru a anunţa că intră la plată ajutoarele pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei. Banii vor ajunge la oameni începând cu prima jumătate a acestei luni. Am crescut salariul minim de la 1 octombrie şi acordăm aceste ajutoare pensionarilor cu venituri mici. Deci sper că este clar pentru toată lumea că nu se poate vorbi de recesiune în România”, a anunţat Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de luni de la Palatul Victoria.

1 COMENTARIU

  1. Ajutoare egal cu zero. Cresterea preturilor si inflatia inghit foarte repede pensiile mici si veniturile mici. Iar noile taxe le va plati populatia in preturi. Ciolacu nu stie economie. Taiati pensiile speciale, reduceti cu 50% cele de serviciu, reduceti cu 50% sistemul bugetar, doar 300 parlamentari, doar 15 judete si vor avea bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole