Ce se întâmplă la Ibiza. E dezastru

„Există mai puține cazuri în Ibiza și în Insulele Baleare decât există într-un oraș din Londra, așa că e un loc mult mai sigur”, a declarat un turist britanic presei. Da, dar, degeaba.

Pentru că Ibiza, una dintre cele mai populare destinații de petrecere a vacanței din spațiul mediteranean, a devenit una dintre cele mai pustii, din cauza pandemiei. Celebrele cluburi din Insulele Baleare nu au mai fost deschise, iar hotelierii spun că o mare parte din camerele destinate cazării sunt libere. Pacha – cel mai longeviv și mai cunoscut club din Ibiza – nu se va deschide în această vară pentru prima dată în istoria sa de 52 de ani, potrivit thenational.ae. Pacha proclamă o revenire uriașă în 2021, afirmând: „Acest lucru nu ne va ucide vibrația, pentru că revenirea este întotdeauna mai puternică decât întoarcerea”.

“Din păcate nu putem să deschidem”

Un alt club de top al insulei, renumit pentru petrecerile cu spumă și conceptul de clubbing în aer liber, a transmis: „Nu știm când se vor termina toate acestea, dar știm un lucru: vom sărbători împreună ”. Cafe Del Mar – una dintre cele mai râvnite locații de petrecere de pe insulă – este, de asemenea, închisă. Datând din anii 1980, barul chill-out a sărbătorit 40 de ani pe 20 iunie. „Cafe del Mar împlinește 40 de ani, din păcate nu putem să deschidem și să sărbătorim această etapă cu prietenii noștri din întreaga lume. În schimb, vă rugăm să beți nu numai pentru noi, ci și pentru Ibiza, cea mai magică insulă de pe planetă. Nu va trece mult până când nu vom putea să ne unim cu toții sub soarele din Ibiza”, se spune pe pagina de socializare a clubului. Până atunci, apusurile de soare zilnice sunt transmise în direct pe pagina lor de Instagram…

Sezonul aproape s-a sfârșit

În modul acesta, afacerile locale au avut de pierdut, iar sezonul aproape s-a sfârșit. Astfel, se consideră a fi cea mai proastă vară din istoria turismului în Spania, sectorul turismului reprezentând aproape 13% din PIB-ul țării. Impunerea carantinei și avertismentele lansate de Regatul Unit, Franța și Germania reprezintă o lovitură inevitabilă, ceea ce devine greu de priceput pentru mulți turiști și rezidenți din Ibiza.

În Insulele Baleare cazurile au început să crească în ultimele săptămâni, însă situația e sub control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole