Una dintre cele mai fierbinți dorințe ale Reginei, legată de câinii ei

Dragostea Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii pentru cățeii săi simpatici este arhicunoscută. Imaginile cu suverana și patrupezii săi au devenit virale la fiecare publicare. Regina și câinii săi au fost, de asemenea, subiectul unei animații de succes, „Corgi, cățeii reginei”.

La finalul vieții, regina Elisabeta ar mai fi avut patru câini. Potrivit American Kennel Club, ea avea doi corgi Pembroke Welsh, Muick și Sandy, dar și un „dorgi” mai în vârstă, de rasă mixtă, numit Candy. Un cocker spaniel, Lissy, s-a alăturat familie în ianuarie.

De unde a venit această pasiune a Reginei 

Așa cum și-ar fi dorit monarhul, cățeii vor rămâne în familie. Momentan, rămân în grija angajaților din reședința regală, dar  urmează să fie preluați și îngrijiți de copii reginei, cel mai probabil Prințesa Anne sau Prințul Andrew, potrivit globalnews.ca. Una dintre dorințele reginei ar fi fost ca patrupezi să nu fie despărțiți.
Pasiunea reginei pentru corgi a luat naștere în copilărie. Suverana a crescut alături de câinele tatălui său, Regele George al VI-lea, Dookie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole