Ce spune Maia Sandu despre tranșeele săpate la granița moldo-ucraineană

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a comentat apariția informației și imaginilor potrivit cărora Serviciul de Grăniceri din Ucraina a săpat șanțuri în apropierea liniei de front cu Republica Moldova pentru a descuraja trecerile ilegale ale frontierei de stat.

Șefa statului, Maia Sandu, a confirmat informația și a menționat că autoritățile din Ucraina sunt suverane în deciziile pe care le iau, conform Știri.md.

„Ceea ce face Ucraina pe teritoriul ei este decizia ei suverană, dar dacă există întrebări mai concrete ele trebuie adresate Ministerului de Interne și serviciului de frontieră”, a declarat președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Amintim că, în spațiul public au apărut un șir de informații și imagini cu o tranșee pe teritoriul Ucrainei, în apropierea liniei de frontieră cu Republica Moldova.

Serviciul Grăniceresc de Stat din Ucraina a informat că astfel de lucrări sunt realizate cu scopul de a descuraja trecerile ilegale ale frontierei de stat de către persoane, inclusiv la curmarea tentativelor de contrabandă din Ucraina în Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...