Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău

Alertă cu bombă pe Aeroportul Internațional Chișinău. Totul vine în contextul în care Moscova pune în aplicare un plan de destabilizare a Moldovei.

Angajații Poliției de Frontieră au fost alertați în urmă cu scurt timp de către Biroul de Informații al Aeroportului Internațional Chișinău, în adresa căreia a parvenit un apel telefonic prin care s-a anunțat despre minarea aeroportului, conform radiomoldova.md.

În acest sens, polițiștii de frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate, la fel, fiind mobilizate echipele de intervenție ale Serviciilor Specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În același timp, personalul aeroportuar și călătorii au fost evacuați din clădire, iar procedura de înregistrare a pasagerilor a fost temporar suspendată.

Amintim că anul trecut, pe Aeroportul Chișinău au fost înregistrate 38 de amenințări cu bombă false.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...