“O încercare dificilă”: Confruntarea lui Berlusconi cu virusul

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, internat de la 3 septembrie din cauza unei infecţii pulmonare grave cauzată de COVID-19, a ieşit luni din Spitalul San Raffaele din Milano.

„A fost o încercare grea, însă graţie cerului şi medicilor de la San Raffaele, am trecut peste ea. A fost poate cea mai dificilă încercare a vieţii mele”, a afirmat Berlusconi într-o scurtă declaraţie acordată presei din faţa spitalului.

„În orice caz, pot să spun cu mândrie că am scăpat şi de data asta”, a spus el, exprimându-şi totodată solidaritatea cu alte victime ale COVID-19 şi cu rudele acestora, potrivit agenţiei italiene de ştiri ANSA.

Cavaliere va împlini 84 de ani

Politicianul conservator ar urma să mai stea în izolare acasă până când se va recupera complet în urma infectării cu coronavirus.

În urmă cu patru ani, Berlusconi a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă, iar de la începutul pandemiei a încetat să mai apară în public. El s-a testat pentru COVID-19 după ce a petrecut o parte din luna august la vila sa de pe insula mediteraneană Sardinia. Politicianul a anunţat la 2 septembrie că a fost testat pozitiv, iar trei dintre copiii săi şi noua sa iubită au fost de asemenea testaţi pozitiv în zilele care au urmat.

Berlusconi, care este supranumit “Cavaliere”, va împlini 84 de ani la 29 septembrie.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...