Ceaușescu: „Bădălău, escrocule, dă-i în gât pe toți politicienii corupți!”

„Să dai banii înapoi, borfașule! Să rămâi la Rahova cât mai mult. Zii câți politicieni sunt borfași ca tine? Dă-i în primire pe toți! ”. Așa a fost întâmpinat, azi, fostul baron PSD Niculae Bădălău, în fața Curții de Apel, unde a depus, în zadar, contestație împotriva măsurii de arestare preventivă.

Azi a avut loc contestația pentru menținerea arestului preventiv, în dosarul în care Niculae Bădălău, fostul vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României,  este acuzat de corupție. Bădălău s-a prezentat astăzi în fața magistraților de la Curtea Apel București după ce Tribunalul Giurgiu a decis prelungirea mandatului de arestare pe numele lui.

Bădălău a fost arestat preventiv la finalul lunii noiembrie al anului trecut, pentru acte de corupție.

“Toată viața ai primit bani și acum ai fost arestat pentru că ai dat tu bani! Escrocule! De unde ai atâția bani să îți permiți așa mașină?  (duba Poliției n. red.). Borfașul Bădălău! Să ai parte de mașina asta 10 ani de acum înainte! Să rămâi la Rahova cât mai mult. Banii, Bădălău! Să dai banii înapoi! Ce de bani ai dacă îți permiți așa mașină scumpă? Și Mercedes! Escrocule! Dă banii înapoi (…)”, a strigat protestarul Marian Moroșanu, cunoscut sub pseudonimul de Ceaușescu, în fața sediului Curții de Apel București.

Decizia Instanței în cazul lui Bădălău

Judecătorii au respins cererea lui Niculae Bădălău de a ieși din arestul preventiv. „Instanța a respins ca nefondată contestația formalată de inculpatul Bădălău Niculae împotriva încheierii pronunțate de Tribunalul Giurgiu la data de 10.01.2023”, se arată în decizia judecătorilor. În plus, Bădălău mai trebuie să plătească și cheltuieli judiciare în valoare de 500 de lei către statul român.

De ce a fost arestat Niculae Bădălău

Fostul ministru al Economiei și viepreședinte la Curtea de Conturi, Niculae Bădălău, este acuzat că a făcut intervenții și presiuni pentru ca firmele copiilor săi să obțină contracte foarte avantajoase, finanțate din bani publici.

“BĂDĂLĂU NICULAE, la data faptelor consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi a României și vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul aceleiași instituții, pentru comiterea infracțiunilor de:

– dare de mită, în formă continuată,

– trafic de influență,

Persoană fizică, reprezentant al unei societăți comerciale, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită”, se arată în rechizitoriul procurorilor DNA.

Citește și Bădălău, amenințări în stil mafiot către jurnaliștii PUTEREA (AUDIO EXCLUSIV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...