Cel mai bogat câine din lume își vinde proprietatea din Miami

„Cel mai bogat câine din lume”, un ciobănesc german pe nume Gunther VI, își „vinde” proprietatea sa din Miami pentru 31,75 milioane de dolari.

Gunther, cu o avere estimată de jumătate de miliard de dolari, nu este primul animal de companie care a devenit „moștenitorul” unei mari averi. S-a zvonit că atunci când designerul Karl Lagerfeld a murit, el și-a lăsat averea de 195 de milioane de dolari pisicii sale, Choupette.

Legenda lui Gunther

Povestea spune că o conteasă germană defunctă, pe nume Karlotta Liebenstein, care a murit în 1992 și nu a avut copii, dar și-a prețuit animalele, și-a lăsat averea de multe milioane câinelui ei, Gunther III. Gunther VI a moștenit acest trust, care a crescut la 500 de milioane de dolari datorită investițiilor imobiliare și proiectelor strategice, de la bunicul său, Gunther IV. Caninul ar proveni dintr-o descendență care datează de 40 de ani și șase generații.

Gunther VI duce un stil de viață luxos. Alături de oamenii care au grijă de el, călătorește cu avionul privat, mănâncă friptură și caviar, deține multe iahturi și mașini și a cumpărat o trufă albă de 1,1 milioane de dolari la o licitație. Moșia sa a fondat și Gunther Rescue, o societate de beneficii pentru a ajuta animalele aflate în nevoie.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole