Cel mai mare parc de Crăciun din București! În ce sector va fi distracția

Cel mai mare parc de Crăciun din București este pregătit pentru primirea vizitatorilor de Sărbători. Va putea fi admirat de către bucureșteni încă de la finele lui noiembrie. 

În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, un parc din Sectorul 6 al Bucureștiului se va transforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o  experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Târgul de Crăciun „West Side Christmas” va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de Untold Universe în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.

Cel mai mare parc de Crăciun din București! În ce sector va fi distracția

Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice trăite alături de prieteni și familie.

‘West Side Christmas’ își va deschide porțile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului.

Astfel că parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară”, potrivit unui comunicat de presă.

Până pe 27 decembrie, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră, pentru București. Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat.

Proiectul este finanțat în totalitate din fonduri private, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul și atracțiile celui mai mare eveniment organizat de Crăciun vor fi anunțate în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...