Ce mesaje transmitem de Revelion? Iată care sunt cele mai potrivite urări pentru Noul An

Publicat: 31 dec. 2021, 09:00, de Laura Macovei, în ACTUALITATE , ? cititori
Ce mesaje transmitem de Revelion? Iată care sunt cele mai potrivite urări pentru Noul An

După doi ani în care pandemia ne-a pus la grea încercare, sperăm ca 2022 să ne surâdă. Mulți dintre noi vom petrecere Anul Nou ori alături de cei dragi, ori mai departe de cei dragi.

Astfel, dacă distanța, pandemia și timpul nu ne-a adus de Anul Nou aproape de cei dragi, putem să le încălzim sufletele cu mesajele potrivite pentru intrarea în Noul An.

Mesaje de Anul Nou

Vă doresc ca astăzi sa aveți un suflet plin de iubire și fericire, sa va meargă toate bine, sa aveți parte doar de bucurii!

Sufletele să ne fie pline de iubire și bunătate, răbdare și credință, toate dorințele sa ni se îndeplinească în noul an ce va sosi în curând!

Un an nou cu sănătate, voie bună, trai ușor, bucurie și mult spor! La mulți ani!

Vine un nou an mai bun mai frumos, mai liniștit, mai reușit, așa să gândim, așa să ne fie!

Vă doresc atâtea clipe fericite, câți fulgi de nea într-o iarna ca în basme! Un an nou mai bun, cu pace și liniște în suflet și cu multa dragoste în inima! La mulți ani 2022!

Anul Nou 2022

La răscrucea dintre ani, sănătate și mulți bani, mult noroc și fericire, și un cer plin de iubire! La mulți ani!

Gânduri bune fug spre voi, familia mea, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!!!

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Ultimele zile ale anului 2021 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute.

 Îți doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani! Gândurile bune fug spre tine, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

 A mai trecut un an. Să-ţi amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

 Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani

Idei de mesaje de Revelion

Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus.

LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă ăa rămâie Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!”

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!