Celebrul vlogger BRomania, prins drogat și băut la volan

Matei Dima a fost prins, în luna martie a anului 2021, drogat și băut la volan, pe raza stațiunii Râșnov.

Actorul a recunoscut în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești acuzațiile care i s-au adus, solicitând încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției.

Cererea de încheiere a acordului de recunoaștere de vinovăție a fost acceptată de procurori. Pe 26 ianuarie a fost emisă hotărârea Judecătoriei Zărnești prin care a fost validat acordul.

Astfel că, Matei Dima a primit o amendă penală de 10.000 de lei, sumă pe care trebuie să o plătească în 3 luni de la pronunțarea deciziei definitive, sau eșalonat, în rate lunare, pe o perioadă de cel mult 2 ani.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată. Matei Dima, alias BRomania, este unul dintre producătorii de film de succes de la noi din țară. A regizat, de curând, producțiile Teambuilding și Romina VTM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...