Celine Dion și-a reprogramat concertele pentru 2022. Este România pe lista celebrei cântărețe?

Celine Dion își amână din nou datele din turneul european, prevăzut inițial între 16 martie şi 16 iunie 2021, pentru perioada 25 mai – 24 septembrie 2022, potrivit unui anunț făcut miercuri de echipa sa. Este a doua amânare a acestui turneu care ar fi trebuit să aibe loc în 2020.

Artista şi-a anulat o serie de concerte în America de Nord, din cauza Covid-19. Aceasta a fost testată pentru coronavirus miercuri, iar rezultatul a fost negativ.

Turneul, Courage World Tour din Europa, va avea loc prima dată în Anglia, Birmingham, pe 25 mai 2022. Este primul turneu al său în limba engleză, din ultimii şase ani. Nu se ştie dacă show-urile anulate vor fi reprogramate.

Celine Dion, premiată cu două trofee Oscar şi cinci Grammy, ar fi trebuit să cânte pe Arena Naţională din București pe 29 iulie 2020,dar concertul a fost reprogramat, din cauza pandemiei, pe 25 iulie 2021.

Potrivit organizatorilor, biletele cumpărate pentru concertele din 2020 – când a fost inițial programat turneul – şi 2021 sunt valabile pentru noile show-uri de anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Primark

Primark deschide primul magazin în Park Lake. Cu ce prețuri iese...

Primark, retailerul internațional de modă prezent în 14 țări, va deschide primul magazin din România pe 15 decembrie, în mallul ParkLake. România devine astfel...