Cenușăreasa revine pe ecrane, dar nu mai e aceeași!

Cenuşăreasa revine pe marile ecrane, într-o nouă adaptare a celebrului basm. Zilele acestea a fost lansat trailerul pentru noua peliculă, iar rolul principal este interpretat, de data aceasta, de cântăreaţa Camila Cabello.

Pentru prima oară, ursitoarea este interpretată de un actor. În noua adaptare, Cenuşăreasa are alte priorităţi faţă de cele pe care le ştiam din basmul clasic. Ca o prinţesă modernă, protagonista este interesată mai mult de carieră, decât să-şi întâlnească prinţul şi chiar vrea să îşi lanseze propria colecţie de haine!

Cabello îşi face acum debutul în actorie

Cenuşăreasa din varianta modernă este interpretată de cântăreaţa Camila Cabello, care îşi face acum debutul în actorie. Pentru prima oară, rolul Ursitoarei va fi interpretat de actorul Billy Porter. În film, îşi fac apariţia şi nume sonore precum Idina Menzel, James Corden şi Missy Elliot.

Filmul va avea premiera atât în cinematografe, cât şi pe o platformă de streaming, luna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...