CEO Oltenia caută transportator pentru salariații de la Cariera din Jilț, după accidentul tragic din ianuarie

Societatea Complexul Energetic Oltenia caută un operator pentru transportul salariaţilor din cadrul UM Jilţ, de la locul de muncă la domiciliu şi retur, la aproape o lună și jumătate de la accidentul teribil în urma căruia și-au pierdut viața trei muncitori.

Contractul urmează să fie încheiat pe o perioadă de 3 luni, iar criteriul care va fi utilizat pentru atribuirea contractului va fi prețul cel mai scăzut, cu respectarea de către operatori a specificațiilor tehnice. Cei interesaţi pot depune ofertele până la data de 6 martie, ora 10.00, la registratura de la sediul executiv al companiei, potrivit Pandurul.

În ianuarie, și-au pierdut viața la cariera Jilț-Sud trei muncitori, iar alți 10 au fost răniți, după ce autoutilitara cu care erau transportați s-a răsturnat pe o pantă plină de noroi.

Mașina implicată în accident a fost pusă la dispoziția Complexului Energetic Oltenia de către SC Uzina Rominex SRL. Autoutilitara, care era destinată exclusiv transportului de materiale, era închiriată, însă, de la o altă companie – SC Succes Nic SRL, deținută de omul de afaceri Nicu Sarcină, și avea o vechime de 41 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...