Cernăuți: Începe înrolarea în rândurile armate a cetățenilor fără experiență militară

Recrutarea rezerviștilor de primă linie se încheie în Cernăuți, regiune în care locuiește o comunitate numeroasă de români. Prin urmare se vor face recrutări în rândul bărbaților care au absolvit catedra militară și au servit în armată pe timpul URSS. Vor fi chemați și cei fără experiență militară, scrie bucpress.eu.

Până acum au fost chemați rezerviștii. Este vorba despre oameni care au servit în unități militare, au experiență militară, experiență în operațiuni de luptă și au semnat un contract în rezervă cu unitățile militare.

În prezent, la unitățile militare vor fi chemați recruți care nu au experiență militară. Ei trebuie să fie instruiți înainte de a fi trimiși la o unitate militară. Desigur, se prevede antrenament pe un program scurtat din cauza războiului.

Eschivarea de la serviciul militar în timp de război se pedepsește cu închisoare de la trei la cinci ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...