Certificate false de vaccinare anti-covid

Două femei și un bărbat din Republica Moldova au fost opriți la granița cu România și dați în cercetare pentru fapte a căror încadrare juridică urmează să fie stabilită.

Conform poliției de frontieră, o femeie de 41 de ani, din raionul Ceadâr-Lunga a prezentat un certificat de vaccinare anti-covid fals. După ce a reieșit că nu figurează în baza de date, ea a declarat că nu mai ține minte când s-a vaccinat.

O altă femeie din raionul Drochia a prezentat la punctul de frontieră Sculeni un test cu rezultat negativ, la cercetări dovedindu-se, de asemenea, că e fals.

Bărbatul din Cahul, de 28 de ani, a prezentat la controlul de frontieră un certificat de vaccinare anti-COVID-19, semnat și eliberat în Republica Moldova, situație, desigur, nereală, căci el nici nu se afla în țară la data la care scria pe certificat că s-a vaccinat.

Din primele date, e clar că există o întreagă filieră care se ține de falsificat certificate anti-covid, în Republica Moldova. Cercetările continuă pentru depistarea tuturor celor implicați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...