Certificatul Verde Digital și continuarea stării de alertă, anulate în instanță

Curtea de Apel Cluj a anulat, în primă instanță, hotărârile de guvern care impun Certificatul Verde Digital și continuarea stării de alertă. Hotărâre poate fi atacată cu recurs.

Dacă anularea rămâne definitivă, dat fiind că deja s-au încălcat în baza acestor acte foarte multe drepturi și libertăți fundamentale ale cetățenilor, întregul Guvern este grup infracțional organizat ce a comis infracțiunea de abuz în serviciu în formă continuată”, a postat pe acest subiect Cristian Terheș, europarlamentar PNȚCD.

Cele trei hotărâri guvern anulate sunt:

– HG 826/5 aug 2021 – prin care s-a prelungit starea de alertă începând cu 11 august 2021;

– HG 932/9 sept 2021 – prin care s-a prelungit starea de alertă începând cu 10 septembrie 2021;

– HG 990/17 sept 2021 – pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Acest din urma HG prevede impunerea „Certificatului Verde Digital”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...