Ceva modern: Nicolas Cage va fi Dracula

Actorul Nicolas Cage va juca rolul Dracula în filmul „Renfield” al Universal, un lungmetraj care nu este centrat pe celebrul vampir, ci pe servitorul său vestit. Cage îi va da replica lui Nicholas Hoult, care portretizează „sluga dezechilibrată”, Renfield.

Este aşteptat ca acţiunea filmului să aibă loc în prezent, potrivit Variety. Nu este clar cât de mult va împrumuta din cartea „Dracula” (1897) a lui Bram Stocker. În roman, R.M. Renfield era deţinut într-un azil de nebuni. Era considerat că suferă de halucinaţii care îl forţau să mănânce creaturi vii în speranţa că va obţine nemurirea, până ce a fost descoperit că se afla sub influenţa contelui Dracula.

Chris McKay, cunoscut pentru „The Tomorrow War” şi „The Lego Batman Movie”, va regiza şi produce „Renfield” după un scenariul scris de Ryan Ridley („Rick and Morty”). Cage a mai jucat în „Leaving Las Vegas”, „The Rock”, „National Treasure” şi, cel mai recent, în „Pig”. Înainte de rolul Dracula, el va fi parte din distribuţia „The Unbearable Weight of Massive Talent”, în care va juca o versiune ficţionalizată a sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...