CFR Călători anunță întreruperea sistemului de rezervare a locurilor

Miercuri, 4 octombrie, sistemul de rezervare a locurilor la CFR Călători va fi întrerupt în intervalul orar 00:00-12:00, pentru executarea unor lucrări de mentenanță.

CFR Călători informează că, în data de 4 octombrie 2023, în intervalul orar 0:00 şi 12:00, pentru realizarea unor lucrări complexe de mentenanţă la echipamentele centrale ale Sistemului Naţional de Rezervare, achiziţionarea biletelor cu rezervare de loc va fi întreruptă”, informează CFR Călători.

În aceste condiții, în timpul lucrărilor de mentenanță, legitimațiile de călătorie vor fi emise la casele de bilete, fără rezervarea locului, doar pentru ziua curentă, fără anticipație. La automatele din stații și online se vor puea cumpăra doar legitimații pentru trenurile fără regim de rezervare.

Mai mult, cardurile „Tren Plus” nu vor putea fi suspendate în intervalul orar menționat.

Reamintim pasagerilor CFR Călători că pot cumpăra bilete cu anticipaţie şi au la dispoziţie următoarele canale de vânzare: aplicaţia mobilă «CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online» (disponibilă în Google Play, App Store şi Huawei AppGallery); automatele de vânzare bilete din gări; online de pe cfrcalatori.ro; casele de bilete din gări, agenţii de voiaj CFR Călători şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”, mai precizează comunicatul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole