Chadwick Boseman nu va fi înlocuit în Black Panther II

Unul dintre cei mai iubiți actori din lume, Chadwick Boseman, care a murit în vară, nu va fi înlocuit de un alt actor pentru continuarea filmului „Black Panther”, care va fi lansat în anul 2022, a anunțat, joi, Disney.

Actorul Chadwick Boseman a murit în vara acestui an din cauza cancerului la colon. Nu s-a știut concret dacă filmul „Black Panther”, lăudat de critici și iubit de spectatori, va mai avea o continuare. Pelicula a generat venituri de peste 1 miliard de dolari şi a devenit primul film cu super-eroi nominalizat la Oscar pentru „cel mai bun film”.
„Interpretarea personajului T’Challa în Black Panther este emblematică (…) De aceea nu vom redistribui rolul”, a declarat preşedintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, într-o prezentare destinată investitorilor grupului Disney, scrie Agerpres.

El a mai spus că în continuare filmul „Black Panther” își va urma cursul cu „personajele bogate şi diverse care au fost introduse în primul film”, a spus el, considerându-l un „omagiu” pentru munca lui Chadwick Boseman.

Filmul va fi regizat tot de Ryan Coogler şi urmează să fie lansat în cinematografe în iulie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole