China permite reluarea unor curse aeriene străine către Beijing după o pauză de șase luni

După o pauză de șase luni provocată de pandemia de COVID-19, China va permite reluarea unor curse aeriene internaționale către Beijing, conform CCTV. China va permite aterizarea a nouă curse aeriene din opt țări care au relativ puține cazuri de COVID-19.

Cele opt țări sunt: Thailanda, Cambodgia, Pakistan, Grecia, Danemarca, Austria, Suedia și Canada. Zborurile din aceste țări vor putea ateriza de joi, 3 septembrie 2020, pe aeroportul din Beijing. Prima cursă internațională va ajunge la Beijing venind din capitala Cambodgiei, Phnom Penh, în cursul zilei de joi.

Toate zborurile internaționale spre Beijing au fost suspendate pe 23 martie în cadrul măsurilor adoptate de guvernul chinez pentru a proteja capitala țării de apariția unor focare noi de coronavirus.

După ce, inițial, China a criticat statele care au impus restricții călătorilor care soseau din China la începutul pandemiei de coronavirus, China a restricționat la rândul său accesul și a interzis intrarea turiștilor din majoritatea țărilor.

China controlează în mare parte epidemia de coronavirus, iar numărul cazurilor noi este foarte mic. Miercuri, China nu a raportat nicio transmitere comunitară a virusului şi doar opt cazuri importate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...