China raportează o nouă creştere a numărului de cazuri Covid-19

China a raportat duminică o nouă creştere a numărului de cazuri de COVID-19, informează Reuters.

Autorităţile sanitare au anunţat 46 de noi cazuri pentru 11 septembrie, cu 21 mai multe decât în ziua anterioară.

Douăzeci dintre noile infecţii au fost cu transmitere locală, iar restul sunt cazuri importate, a spus Comisia Naţională de Sănătate.

Numărul cazurilor asimptomatice, pe care China nu le clasifică drept cazuri confirmate, a fost de 44, cu 23 mai multe decât în intervalul anterior. Din totalul noilor contaminări, 18 au fost cu transmitere locală.

China continentală a confirmat până în prezent 95.199 de cazuri de Covid-19, iar bilanţul deceselor asociate a rămas neschimbat în ultimele luni, cu de 4.636.

De la descoperirea SARS-CoV-2 în Wuhan (China), la finalul anului 2019, la nivel mondial au fost înregistrate peste 224 milioane de cazuri de contaminare şi mai mult de 4,6 milioane de decese asociate, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...