Cinci dintre numeroasele lucruri pe care le poți face cu un smartwatch

Au trecut de mult vremurile când singura funcție pe care o puteau îndeplini ceasurile era aceea de a-ți arăta ora. Deși aceste tipuri de dispozitive încă mai există, acum au apărut o nouă generație de ceasuri, fiind accesorii perfecte pentru pasionații de gadgeturi și nu numai.

  1. Poți intra în competiție cu prietenii tăi

Dacă ești pasionat de sport, iar prietenii tăi la fel, atunci un smartwatch este perfect pentru a vă urmări antrenamentele. Cele mai multe dispozitive de acest gen au capacitatea de a măsura ritmul cardiac, numărul de pași parcurși și caloriile arse. Pe măsură ce smartwatch-urile voastre adună tot felul de statistici despre activitatea voastră fizică, puteți împărtăși aceste informații într-un cadru amical, astfel încât să vă puteți motiva să deveniți din ce în ce mai buni. 

Aceasta este o modalitate excelentă de a încuraja responsabilitatea față de propriul stil de viață, fiind una dintre cele mai bune modalități prin care poți favoriza pierderea în greutate și un stil de viață sănătos. Dacă îți dorești să descoperi câteva modele de ceasuri inteligente uimitoare, cei de la recenziidetop.ro au un articol cuprinzător despre produsele care-și merită banii. 

  1. Afli toate notificările în timp util

Atunci când ceasul inteligent este sincronizat la telefon, primești la încheietura mâinii o notificare pentru fiecare mesaj sau apel telefonic. Astfel, nu mai pierzi niciodată o notificare importantă, putând descărca aplicațiile preferate de socializare direct pe ceasul tău inteligent. De asemenea, poți folosi ecranul ceasului pentru a citi și a răspunde la mesajele primite.

  1. Ai posibilitatea să-ți localizezi telefonul

Ți-ai pierdut telefonul de câteva ori în trecut? Partea bună a smartwatch-urilor este că pot fi folosite pentru a-ți localiza telefonul. Dacă telefonul tău este conectat la ceasul inteligent, tot ce trebuie să faci este să glisezi în sus pe ecranul ceasului, apoi atingi butonul Find iPhone. În câteva secunde, telefonul tău ar trebui să sune cu un scurt sunet „ping” pentru a te ajuta să îl localizezi. 

  1. Îl poți utiliza pe post de GPS

Dacă smartwatch-ul tău are GPS inclus, îl poți folosi pe cont propriu pentru a te ghida pas cu pas – trebuie doar să descarci aplicația „Maps” corespunzătoare pentru sistemul de operare (Apple, Android). Apple Watch folosește în mod ingenios sunete și vibrații care îți indică momentul în care trebuie să mergi într-o anumită direcție. 

  1. Îl folosești pe post de portofel

Din ce în ce mai mulți oameni folosesc în fiecare an sisteme mobile pentru plăți. Prin simpla descărcare a unei aplicații de plată, poți ieși din casă fără numerar sau card de credit și poți efectua tranzacții doar cu ajutorul ceasului. Aceasta facilitează călătoria cu mijloacele de transport în comun și îți permite să treci pe la un magazin atunci când ești în mijlocul cursei de jogging sau ai ieșit la o scurtă plimbare, și nu ai luat portofelul la tine.

Sperăm că aceste informații te-au convins să-ți achiziționezi un smartwatch!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole