Cinci maşini de lux, furate în mai puţin de 60 de secunde

Mai mulți hoți au a furat cinci mașini de lux în valoare de peste 800.000 de euro, într-un timp record. „Prada” hoţilor include două autovehicule Mercedes, un Porsche, dar şi o maşină rară de înaltă performanţă Ariel Atom.

Incidetul a avut loc pe data de 11 noiembrie, în jurul orei 4.45, când mai mulți hoți intrat într-o unitate industrială de pe Brentwood Road,aflată în Anglia.

În imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se poate observa cum hoții pleacă mai întâi cu un Ariel Atom rar, mașină care are un preț de pornire de aproape 70.000 de euro. Apoi, un Mercedes G-Wagon în valoare de aproape 140.000 de euro. Urmează un Porsche 911 Carrera, în valoare de puţin peste 100.000 de euro și un Mercedes Maybach în valoare de 173.000 de euro.

Pentru a putea intra posesia mașinilor, hoții au tăiat șuruburile de pe poarta din față înainte de a intra în unitate. Până la acest moment, doar mașina Maybach a fost acum recuperată, dar restul de patru mașini sunt încă dispărute.

„Ofițerii au fost chemați la o unitate industrială de pe Brentwood Road din Bulphan, la scurt timp după miezul nopții, pe 11 noiembrie, în urma unor informații despre furtul a cinci mașini de lux.

Suspecții au intrat în curte, tăind șuruburile de pe poarta din față înainte de a fura cinci vehicule, în valoare estimată la peste 700.000 de lire sterline. Mașinile furate au inclus două Porsche, un Mercedes și un rar Ariel Atom.

„Facem apel la oricine care ar fi fost martor la ceva sau ar putea avea înregistrări CCTV sau dashcam, inclusiv mașinile furate, să ne contacteze”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole