Cine a fost sponsorul surpriză al petrecerii de pomină cu maneliști și dedicații de 2.000 de euro al odraslei deputatei PSD Elena Dinu

PUTEREA a semnalat, ieri, în exclusivitate, că pupila baronului Niculae Bădălău, deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, a organizat o petrecere de pomină (vezi video) cu peste 150 de invitați cu ocazia majoratului fiului său, dar deja azi a apărut o primă surpriză incredibilă.

Decontul surprinzător al majoratului de la Bălănoaia

Majoratul fiului deputatei Elena Dinu organizat la complexul Bălănoaia din Giurgiu cu dedicații fără număr pentru 2.000 de euro, unde refrenul la modă a fost „banii n-au valoare” a demonstrat încă o dată că restricțiile sunt pentru fraieri nu și pentru parlamentari! 

Ceea ce nu s-a știu ieri este faptul că nu familia Dinu s-a ocupat de petrecerea interzisă de la Bălănoaia, ci o apropiată a deputatei Elena Dinu, impusă de PSD la șefia Casei de Sănătate Gurgiu: Florentina Popescu, care este și președinta organizației PSD de femei Giurgiu. Practic, fosta șefă a CAS Giurgiu pe vremea PSD, Florentina Popescu, este cea care a închiriat localul și a plătit tot cheful, adică tocmai cea care, de curând, plângea de mila elevilor. De ce oare a achitat Florentina Popescu petrecerea odraslei familiei Dinu? Și, oare cât a costat petrecerea?

„Performanțele” caracatiței „țesute” de Elena Dinu la Spitalul Județean Giurgiu

Presa din Giurgiu a semnalat, în nenumărate rânduri, caracatița patronată de deputata PSD Elena Dinu în sistemul sanitar giurgiuvean, caracatiță perpetuată încă din perioada în care actuala deputată era director al Spitalului Județean Giurgiu.

Pentru giurgiuveni, este de notorietate faptul că nimic nu „mișca” în sistemul sanitar fără aprobarea Elenei Dinu – chiar și după ce aceasta nu a mai ocupat funcția de director al Spitalului.

Recent, actuala conducere a CJ Giurgiu făcea public o serie de fotografii cu un luxos birou amenajat de aceeași Elena Dinu în Spitalul Județean Giurgiu, birou din care „dirija”, în fapt, tot ce se întâmpla în sistemul sanitar, de la angajări și contracte, până la cele mai mărunte probleme. Și toate acestea, într-un spital de care se plâng, de ani de zile, toți pacienții care au ghinionul de a-i trece pragul.

„Valoarea” Elenei Dinu descoperită de Bădălău

Petrecerea de pomină cu maneliști și dedicație organizată la complexul Bălănoaia pentru odrasla deputatei PSD demonstrează că banii nu au valoare pentru familia Elena și Augustin Dinu dacă ținem cont de faptul că un simplu medic de provincie a ajuns parlamentar PSD la al doilea mandat doar pentru că așa vrut baronul Niculae Bădălău.

De fapt, Bădălău a inventat-o pe Elena Dinu și ca un tătuc protector, soțul acestei a fost pe vremea guvernării PSD, directorul DRDP București, fiind remunerat mai bine decât premierul României și președintele țării deși n-avea nicio pregătire în acest domeniu.

Elena Dinu și fiul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole