EXCLUSIV. Deputata PSD Elena Dinu, petrecere cu 150 de invitați și dedicații muzicale pe 2.000 de euro

Publicat: 14 feb. 2021, 15:44, de Ion Teleanu, în News
EXCLUSIV. Deputata PSD Elena Dinu, petrecere cu 150 de invitați și dedicații muzicale pe 2.000 de euro
Familia Dinu

Pentru deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, protejata baronului Niculae Bădălău, nu există restricții în această perioadă de COVID 19 și, ca atare, aseară, a organizat o petrecere de pomină la un local de fițe din județul Giurgiu.

Dedicații fără număr pentru că „banii n-au valoare”

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, a organizat „majoratul” fiului său cu peste 150 de invitați la complexul Bălănoaia de lângă Giurgiu. Petrecerea a fost una de zile mari ca și cum n-ar exista restricții în această perioadă.

Mâncăruri pe alese, băuturi la discreție, ospătari la patru ace și muzică de se auzea până la Ruse în Bulgaria. Manelele și dedicațiile au curs pe bandă rulantă, iar 2.000 de euro era ceva obișnuit pentru cei care dădeau dedicații pentru juniorul familiei Elena și Daniel Augustin Dinu, dar și pentru „cea mai tare deputată”.

Refrenul la modă care s-a fredonat toată noaptea de către maneliștii și invitați a fost „Banii n-au valoare”! Rămâne de văzut dacă banii au sau nu valoare sau are valoare „cea mai tare deputată și pentru polițiștii de la IJP Giurgiu care ar fi trebuit să se sesizeze la o asemenea petrecere cu peste 150 de invitați.

„Valoarea” Elenei Dinu

E clar că banii nu au valoare pentru familia Elena și Augustin Dinu dacă ținem cont de faptul că un simplu medic de provincie a ajuns deputat PSD la al doilea mandat doar pentru că așa vrut baronul Niculae Bădălău.

De fapt, Bădălău a inventat-o pe Elena Dinu și ca un tătuc protector, soțul acestei a fost pe vremea guvernării PSD, directorul DRDP București, fiind remunerat mai bine decât premierul României și președintele țării deși n-avea nicio pregătire în acest domeniu.

A contat doar că era soțul deputatei protejate și susținute de baronul Bădălău. Așadar, majoratul fiului Elenei Dinu cu dedicații fără număr și unde „banii n-au valoare” este doar o dovadă că restricțiile sunt pentru fraieri nu și pentru parlamentari!