Cine difuzează celebrul film „Iisus din Nazaret”, în România, de Paște (VIDEO)

Celebrul film „Iisus din Nazaret” a fost lansat în 1977 și prezintă nașterea, procesul, moartea și învierea lui Isus din Nazaret (într-o miniserie), așa cum sunt narate de Noul Testament. Robert Powell a fost actorul care l-a întruchipat pe Iisus.

Miniseria are 6 ore și 16 minute, iar regizorul a fost Franco Zeffirelli. În rolurile principale:  Robert Powell și Olivia Hussey.

Deși au existat numeroase filme cu Iisus și povestea răstignirii, niciunul nu a atins succesul pe care l-a avut miniseria din 1977.

Actorul Robert Powell s-a născut în 1944, la Salford în Regatul Unit. În prezent, actorul britanic are 77 de ani. Succesul filmului a fost unul cu adevărat răsunător, iar Powell a recunoscut că s-a concentrat pe interpretarea laturii divine a lui Iisus, iar de foarte multe ori s-a consultat cu regizorul Franco Zeffirelli.

Anul acesta, odată cu Sărbătorile Pascale, „Iisus din Nazaret” este difuzat la Antena 1. Toate cele trei părți vor fi difuzate începând de joi, 21 aprilie la Antena 1 astfel:

  • Prima parte – joi 21 aprilie – de la ora 23:30
  • A doua parte – vineri 22 aprilie – de la ora 20:30
  • A treia parte – sâmbătă 23 aprilie – de la ora 15:30

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...