Cine e Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita și a abandonat-o într-o benzinărie

Bone Ferenc era un fel de loverboy, mereu atent cu femeile până le cucerea. Apoi își arăta adevărata față. Își punea prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 20.20. În cazul în care fetele nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Acum a comis-o cel mai rău. A ucis-o pe Molnar Beata, iubita sa, apoi a băgat-o în saci de plastic și a aruncat-o pe  cîmpul din spatele unei benzinării.

Bone Ferenc a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca în urmă cu aproximativ doi ani însă a fost dat afară după ce și-a bătut iubita în stradă. Ulterior, acesta a urmat un program de reabilitare dispus de instanță și a luat tratament.  Potrivit apropiaților, Bone Ferenc folosea foarte des expresia “te omor”.

Cadavrul unei femei a fost găsit de poliţişti, într-o benzinărie abandonată din Bihor. Potrivit postărilor de pe paginile de socializare ale cunoscuților celor doi, se pare că era vorba de Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani. Și Molnar Beata era tot cadru universitar, ea activând ca suplinitor universitar.

Cum ar fi ucis-o Bone Ferenc pe Molnar Beata

Molnar Beata plecase cu iubitul, într-o excursie. Apoi nu a mai răspuns la telefon.

Iubitul ar fi ștrangulat-o, apoi a adus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, şi i-a acoperit corpul cu saci negri și cu crengi uscate. Femeia nu ar fi fost găsită daca polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona. Cadavrul era ascuns într-un loc plin de gunoaie.

Potrivit surselor din anchetă, imaginile de pe camerele de supraveghere arată că, după crimă, bărbatul a mers sa mănânce în zona Aleșd.

Ce spun cunoscuții despre Bone Ferenc și Molnar Beata

Cunoscuții celor doi sunt șocați că au avut atâta timp printer ei un psihiopat, după spusele lor.

“Furia, sentimentul de vinovăție,neputința, rușinea … etc.  ce ne au cuprins pe toți ieri seara când am auzit cele întâmplate. Da, toți cunoșteam, măcar din vedere pe B. F și pe M. B…și…? Acuma e ușor să dăm cu părerea…

Eu recunosc, că nu am crezut că poate să fie așa de aproape un psihopat de noi. Dar uite, se poate.. Și dacă e inteligent, educat nici nu recunoaștem ușor. B. a plătit scump ca să înțelegem odată, că nu-i de jucat cu unu cine amenință în public pe orcine că „te omor”. Să nu credem că, e un „băiat bun, talentat” numai băutura a întunecat gândurile. Legea e lege, noi facem legile nu alții, să ne implicăm până când nu e târziu. În contextul celor întâmplate, da Romanițan Nicolae și tu trebuie să fi tratat cu mare atenție. (camerele te au înregistrat, nu-i nefondat ce scriu) Îți scriu numele în public.(pentru că țin la tine, meriți să te schimbi. )

Dar numai pot să-mi permit să tac. Și recunosc, nu o să mai fac niciodată. Am tăcut și eu destul!

Și, da, și eu cunosc pe Boné Ferencz ! “, a scruis unul dintre cunoscuții presupusului asasin, pe Facebook.

O altă persoană s-a arătat foarte deranjată de faptul că Poliția doar a anunțat că este dat în urmărire general, dar nu i-au dat și numele, pe motiv că nu au acordul familiei.

ȚToată presa vorbește despre „femeia găsită moartă în saci de plastic”, dar nici măcar un post nu a prezentat datele atacatorului!!! Sunteți nebuni?? Bone Ferenc, suspect de crimă, aflat în acest moment pe fugă, și mass-media NU informează populația cu privire la identitatea sa!

Anchetatorii au descoperit pe camerele din trafic că femeia de 30 de ani care a fost găsită moartă, Molnar Beata, a plecat de acasă cu Bone Ferenc, fost profesor la Facultatea Sapientia din Cluj-Napoca, un individ condamnat pentru agresiuni fizice asupra fostei iubite și plângeri penale similare din partea altor femei.

Tupeul maxim, însă, este al milițienilor din Cluj care au comunicat că „Bone Ferenc este doar dat în urmărire generală ca „dispărut”, nefiind mediatizat acest aspect din simplul motiv că nu au acordul părinților săi, sau al unui membru de familie”. Deci, liber la măcel, că vă apără mama!”, a postat pe pagina sa Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...