Cine este adevăratul premier PSD al cabinetului Ciucă

De câteva zile se desfășoară un conflict mocnit între liderii PSD generat de influența acestora asupra premierului Nicolae Ciucă și de impunerea unor oameni în ministere și instituții centrale.

Mesajul lui Ciolacu pentru Paul Stănescu

De fapt conflictul de la vârful PSD este între președintele Marcel Ciolacu și secretarul general Paul Stănescu. Potrivit informațiilor noastre, Paul Stănescu a fost deranjat de declarația lui Ciolacu atunci când a fost întrebat dacă Ciucă va fi schimbat dacă va performa ca premier, iar liderul PSD a răspuns: „Categoric îl voi lăsa pe domnul Ciucă să fie în continuare prim-ministru dacă ajunge la asemenea performanţe. Asta înseamnă maturitate politică între oameni normali, nişte patrioţi, care iau nişte decizii normale”. 

Practic, această declarație a lui Ciolacu a fost un mesaj pentru Paul Stănescu care vrea cât mai multe funcții cheie în guvern și administrația centrală. De fapt, această reacție a venit după scandalul uriaș și mascarada împunerii la șefia ANRE a lui Alexandru Stănescu, nimeni altul decât fratele lui Paul Stănescu.

Este cunoscut faptul că secretarul general al PSD și-a impus un apropiat la conducerea Ministerului Agriculturii în persoana fostului polițist Adrian Chesnoiu, iar în fruntea Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice pe nepotul său-Florin Ionuț Barbu. 

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, ”garantat” Paul Stănescu

Dar ceea ce se știe mai puțin este faptul că actualul ministru al Finanțelor, Adrian Câciu este susținut, promovat și garantat de Paul Stănescu. Așadar, două ministere cheie – Finanțele și Agricultura, sunt controlate de baronul PSD de Olt Paul Stănescu.

De asemenea, și  ANRE este controlată de secretarul general al PSD, unde, pe lângă fratele său, Alexandru Stănescu, membru în Comitetul de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Energie este și Cornelia Sulger, șefa femeilor pesediste din Olt.

 Ce posturi mai vrea Paul Stănescu

Acum, Paul Stănescu vrea să-și impună un om la conducerea Portului Constanța, al cărui nume pentru moment nu-l facem public, dar și la șefia Registrului Auto Român.

De asemenea, baronul de Olt mai vrea un secretar de stat la Transporturi, Interne și Agricultură. Totodată, nu trebuie omis faptul că prima vizită a lui Nicolae Ciucă în calitate de premier a fost în județul Olt fiind însoțit de ”copilul de suflet” al lui Stănescu, ministrul agriculturii Adrian Chesnoiu.

Ca atare, nu trebuie să ne mai mire că Paul Stănescu este cel care controlează cabinetul Ciucă, ceea ce a început să-l deranjeze pe Marcel Ciolacu care a reușit să-și impună doar nașul ca ministru al Culturii, în persoana lui Lucian Romașcanu

1 COMENTARIU

  1. Un guvern de escroci,impostori,ticalosi.Iohannis acest retardat mintal,interlop va plati marsavia facuta.Un guvern de nazisti care incalca drepturile si libertatile oamenilor.Inventeaza formulare naziste si ilegale la granita.Date personale protejate(adrese,nr telefon,mail) in miinele unor mafioti ..Gestapo secolului 21.Au calcat peste cadevrele revolutiei din 1989.Instititii distruse in slujba infractorilor:sri,sie,ccr,iccj,anre,consiliul concurentei,jandarmerie.Toata lumea se intreaba de ce Iohannis a adus psd la guvernare cu toate ca a castigat voturi pe un discurs anti psd.Si raspunsul este simplu:in spatele lui se afla interlopi,mafioti,banditi.El insusi este un interlop ordinar.Mastile au cazut aceste animale provenite din familii degenerate sunt la vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...