Cine este adevăratul stăpân al inelelor din Ministerul de Interne

Revenirea PSD-ului la guvernare, dar mai ales poziționarea în forță a liderului Marcel Ciolacu, a făcut să se schimbe controlul și în Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit informațiilor noastre, cel care taie și spânzură la ora actuală în Ministerul Afacerilor Interne este secretarul de stat Bogdan Despescu, chiar dacă în scripte Lucian Bode este ministru.

Acesta picase într-un con de umbră pe vremea guvernării liberale, dar nu a fost schimbat din motive care nu țin de Ministerul Interne. Acum, prin revenirea PSD-ului la guvernare, dar și a lui Marcel Ciolacu la șefia Camerei Deputaților, Bogdan Despescu a prins ”aripi” din nou.

De ce? Foarte simplu. El este într-o relație foarte strânsă cu Marcel Ciolacu, cei doi cunoscându-se încă de pe vremea când Despescu era polițist la Nehoiu. Dar, relația dintre cei doi s-a sudat în perioada când Marcel Ciolacu era viceprimar la Buzău iar Despescu era adjunctul inspectorului șef de la Buzău.

O dovadă elocventă despre schimbarea de atitudine a secretarului de stat este faptul că până la revenirea PSD-ului la guvernare, Despescu răspunde la orice telefon al celor din teritoriu. Acum când este sunat, Bogdan Despescu le transmite celor care-l sună că trebuie să se înscrie în audiență dacă vor să vorbească cu el.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...