Cine este afaceristul care vrea să cumpere FCSB? Gigi Becali oferă primele detalii

Gigi Becali a început să primească oferte pentru cumpărarea FCSB. Până la acest moment, se pare că echipa sportivă a stârnit interesul omului de afaceri, Simion Apreutese care este interesat să cumpere FCSB sau măcar o parte din acțiuni.

„Am avut ieri o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că alta este situația. Dacă iau campionatul, costă 40, dacă nu-l iau rămâne 25.

Este un om de afaceri român, cică are 3.000 de angajați, firme în Franța, Germania, Spania, Italia. Așa mi-a zis.

Tranzacția s-ar face imediat, omul dă banii pe loc, pe toți, și asta e. A zis: «Dacă nu vrei să mai vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%».

Nu sunt frații Dedeman (n.r. – Dragoș și Adrian Pavăl). Știți cine este? Cred că-l știți. Întrebați-l pe Ilie Dumitrescu cine este, că el l-a adus. Este un băiat din Arad”, a precizat Gigi Becali la Fanatik.

Întrebat ulterior dacă este vorba despre Simion Apreutese, Becali a confirmat: „Da, da, da”.

Totodată, Gigi Becali a precizat că prețul inițial poate fi modificat pe parcursul tratativelor, dacă FCSB obține primul titlu din 2015 încoace. 

„Am revenit în lupta la titlu. Eu acum dau interviu ăsta pentru că… Eu de fapt am terminat, doar că am un client cu care negociez. Am 25 de milioane, a zis că dă 25 de milioane, dar am zis că dacă iau campionatul nu mai vreau pentru că pot să iau 40 – 50. Dacă sunt campion pot să ai 40 de milioane. Negociez cu el ca să iau 40 de milioane pe echipă dacă ies campion, dacă nu o să iau 25. Contează asta foarte mult”, a spus Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...