Cine este candidatul surpriză al lui George Simion la Primăria Bacău

Publicat: 24 mart. 2024, 11:19, de Ion Teleanu, în POLITICĂ , ? cititori
Cine este candidatul surpriză al lui George Simion la Primăria Bacău

În goana disperată după candidații cu oarece notorietate, partidul condus de George Simion adună tot mai mulți „dalmațieni” în speranța că va obține cât mai multe voturi și această „rețetă” o aplică și la Primăria Bacău.

AUR- ul lui George Simion este într-o goană nebună după candidați, fapt pentru care înrolează o mulțime de personaje controversate care în anii trecuți au dansat pe muzica altor partide. Și în acest „ghiveci” de candidați, au apăurut o serie de personaje care au avut ceva vechime pe la beciul domnesc.

Un astfel de candidat AUR este cel de la Primăria municipiului Bacău. Este vorba de fostul edil PUR și apoi PNL al urbei între 2004 și 2016, Romeo Stăvărache. Acesta  a fost condamnat, în noiembrie 2017, la patru ani de închisoare pentru luare de mită, iar, timp de trei ani, complementar, nu a avut dreptul de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat sau o funcție de natura celei de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii pentru care a fost condamnat. 

Ca atare, acum Romeo Stăvărache vrea să-și relanseze iar cariera politică și va fi candidatul AUR la Primăria Bacău.