Cine este deputatul romilor care perturbă continuu recensămânul populației

La scurt timp după ce a început recensământul populației, un deputat al romilor face presiuni uriașe asupra conducerii Institutului Național de Statistică (INS), atât la nivel central, dar mai ales în teritoriu, ca să îi fie satifăcute o serie de cerințe aberante și ilegale.

Unul dintre cei 18 deputați ai minorităților naționale, Cătălin- Zamfir Manea, de la Asociația Partida Romilor ”Pro-Europa”, este într-un război continuu, de când a început pe 14 martie 2022 recensământul populație, cu reprezentanții INS. În prima fază, deputatul a solicitat INS dar și direcțiilor de statistică din țară ca cei care se ocupă de autorecenzare să fie permenent supravegheați de un reprezentat al romilor. Ulterior, acesta a revenit cu cererea ca autorecenzarea romilor să se numai în prezența unui  reprezentant al romilor. Dar, de fiecare dată a fost trimis la plimbare pe un motiv clar: nu este legal așa ceva și nu permite legea un asemenea artificiu. Însă, deputatul Cătălin- Zamfir Manea n-a renunțat și a revenit cu nouă solicitare. El vrea ca în a doua etapă a recensământului, adică după 15 mai până pe 17 iulie 2022, fiecare recenzor care merge în teren să fie însoțit de un reprezentant al romilor. Potrivit informațiilor noastre, și această solicitarea va fi respinsă din motivele enumerate mai sus.

 

2 COMENTARII

 1. Țigănimea asta îl face pe român, un simplu minoritar la el acasă.

  Țiganul; „Rromul nostru” cum i se mai spune mai nou … El nu mai este un om prost, needucat aşa cum îl credem noi.
  El este un adevarat derbedeu, poate fi chiar un țigan (rom) cu diplomă de înaltă clasă.

  ( Vă mai aduce-ți aminte de acele vremuri glorioase ale PSD-lui în care primeați lecții politice, lecții despre democrație cultura, civilizație şi educație europeană, de la un aşa zis DOCTTORE ?)

 2. Ce s-ar întâmpla dacă Rusia ar invada Suedia?
  Orice invazie ar trebui să trimită cantități semnificative de trupe și echipamente peste Marea Baltică. Ei pot face cu mâna Moscovei în coborâre.

  Alte trupe ar veni pe calea aerului. Forța noastră aeriană este de două ori mai mare decât cea ucraineană, iar una sau două generații mai târziu din punct de vedere tehnologic.

  Acesta a fost întotdeauna obiectivul forțelor de apărare suedeze. Asigurați-vă că niciun inamic nu poate debarca trupe semnificative .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...