Cine este escroaca Anna Sorokin. Interviu din arest

Cine este escroaca Anna Sorokin? Anna Sorokin a devenit cunoscută în toată lumea după difuzarea celebrului serial Netflix. Falsa moștenitoare germană, de origine rusă, ale cărei escrocherii au șocat întreaga lume, a vorbit pentru prima dată. Din arest la domiciliu!

Sorokin, în vârstă de 31 de ani, și-a luat în jurul anului 2010 numele de Anna Delvey în timp ce își croia drumul prin Manhattan. Ea a folosit un fond fiduciar inventat. A făcut acest lucru  pentru a convinge agenții de putere ai orașului să investească într-un club de artă. Un club destinat exclusiv membrilor, desigur.

În 2019, ea a fost condamnată pentru furt și o serie de alte infracțiuni financiare. Pentru că a furat mai mult de 200.000 de dolari de la investitori, bănci și prieteni. În cele din urmă ea a distrus viețile multora din cercul ei cel mai apropiat. Ea și-a petrecut cea mai mare parte a pedepsei de doi ani în închisoarea Rikers.

Cine este escroaca Anna Sorokin. Nimănui nu i-a păsat niciodată

După ce a fost eliberată din închisoare, în februarie 2021, Sorokin a fost reținută de autoritățile de imigrație pentru că și-a depășit viza. Acum ea este în arest la domiciliu.

Sorokin are planuri mari pentru un proiect de memorii și mai multe lucruri pentru arta ei. Dar cea mai detaliată afacere pe care o are în pregătire este o serie de cine festive!

Nimănui nu i-a păsat niciodată de gândurile mele despre justiția penală, cum ar fi cum aș vrea să o reformez sau să fac o diferență. Simt că ar fi păcat dacă mi-aș pierde vocea și atenția pe care o primesc doar la o ședință foto”, spune ea, în interviul pentru Variety.

Sunt în această poziție unică în care am de fapt o platformă și am credibilitatea cuiva care a trecut de fapt prin sistem. În loc să fiu doar o persoană celebră la întâmplare, care are nevoie de o cauză pentru animale de companie”.

Pe cine vrea Anna Sorokin la cină

Printre oaspeții pe care i-ar plăcea să-i aibă la cină se numără Anna Wintour, Bret Easton Ellis și Elon Musk.

Cred că ceea ce îmi place la (n.r.- la Elon Musk) este că opiniile lui sunt foarte fluide și se schimbă constant. Așadar, nu are nicio problemă să admită că greșește sau să-și schimbe părerile fără a fi încordat, atâta timp cât este în condițiile lui. Simt că nu mulți oameni fac asta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...