Cine este femeia misterioasă care i-a adus pe lume gemeni lui Elon Musk

Directorul executiv al Tesla Inc TSLA.O Elon Musk și Shivon Zilis – aflată într-o funcție executivă de top la Neuralink (start-up-ul de cipuri cerebrale al lui Musk) au gemeni din noiembrie 2021, atunci când Zilis a născut.

Numele Shivonei Zillis a fost recent vehiculat într-o discuție despre persoanele pe care Musk ar putea să le pună la conducerea Twitter Inc TWTR.N după achiziția afacerii sale de 44 de miliarde de dolari.

Zilis care are 36 de ani, apare pe LinkedIn ca director de operațiuni și proiecte speciale la Neuralink, care este cofondată și prezidată de Musk, în vârstă de 51 de ani. Ea a început să lucreze la această companie în mai 2017, în aceeași lună în care a fost numită director de proiect în domeniul inteligenței artificiale la Tesla, unde a lucrat până în 2019.

De asemenea, este membră a consiliului de administrație al firmei de cercetare în domeniul inteligenței artificiale OpenAI, care a fost cofondată de Musk.

Cu cei doi gemeni născuți anul trecut, Musk are acum în total 9 copii! Musk împarte custodia pentru doi dintre copii cu cântăreața canadiană Grimes și mai are cinci copii cu fosta sa soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson.

Musk și Zilis nu au comentat deocamdată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole