Cine este fiul celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu (FOTO)

Publicat: 15 oct. 2022, 17:00, de Eliza Popa, în SOCIAL , ? cititori
Cine este fiul celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu (FOTO)

Cine este fiul celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu? Mulți știu despre regretata fiică a lui Cristian Țopescu, dar despre existența și a unui fiu, aproape nimic. Cine este fiul celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu? 

Iată că de curând Sebastian Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu, a participat la „Chefi la cuțite”.

Sebastian Țopescu (Basti) are 23 de ani și nu calcă pe urmele celebrului său tată. Nu a ales o carieră în televiziune, ci este stilist și fashion editor la publicații din străinătate. El a venit la emisiune însoțit de iubita sa.

În caz că s-ar fi gândit cineva că prostul în corset lucrează în inginerie, ei bine, nu! Stați liniștiți“, a glumit tânărul, precizând că participă la toate săptămânile modei desfășurate în marile orașe ale lumii.

Cine este fiul celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu

Acesta a mărturisit că are un stil vestimentar atipic și că poartă des corset, dar nu pentru a ieși în evidență, ci pentru că așa simte.

Deși nu îi place să apară la TV, acesta ți-a luat inima în dinți și a venit la „Chefi la cuțite“. „Am venit să mă provoc, am venit să-mi depășesc această frică de penibil, am venit să-mi depășesc această reticență față de ochiul public din România, de care eu m-am ferit toată viața mea“, a mărturisit acesta.

Cine este fiul celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu

Sebastian Țopescu a trăit mai mult în străinătate, la Viena și Milano, și lucrează în industria modei de la 15 ani. „Am vrut să-mi creez o carieră pe meritul meu. De aceea am și lucrat în străinătate, pentru că nu am vrut să fiu ajutat în niciun fel pentru numele meu“, a mărturisit el.

Mama sa este Christel Ungar, o cunoscută realizatoare din Televiziunea Română.

foto: K Fetele